home domov kazalo strani pošlji prijatelju natisni

NAVEŽITE STIK


Gospodarsko interesno
združenje (GIZ) EkoKrepko

Laze 22a
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 01 67
T: +386 1 759 01 60
F: +386 1 759 01 65
M: +386 41 622 053

E: info@giz-ekokrepko.si

Domov > Pogoji
POGOJI UPORABE
Avtorji spletnega mesta www.giz-ekokrepko.si

logo_multimedija
Multimedija.net - CMS, programiranje CSS, design in druge tehnične rešitve.

krepko logo
Kele & Kele, d.o.o. - produkcija, navigacija in vsebina.

Pogoji uporabe
Pogoji uporabe spletnega mesta www.giz-ekokrepko.si (v nadaljevanju spletno mesto) predstavljajo pravni dogovor med končnim uporabnikom (posamezno fizično ali pravno osebo) in podjetjem Kele & Kele, d.o.o. za uporabo spletnega mesta. Kadar končni uporabnik dostopa do spletnega mesta, ga zavezujejo določila teh pogojev uporabe. Končni uporabnik, ki se s temi pogoji uporabe ne strinja, spletnega mesta ne sme uporabljati.

Kele & Kele, d.o.o. kot lastnik spletnega mesta bo po najboljših močeh zagotavljal točnost objavljenih informacij. Uporabniki objavljeno vsebino brezplačno pregledujejo na spletnem mestu in jo uporabljajo na lastno odgovornost.

Kele & Kele, d.o.o. ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do spletnega mesta, uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnega mesta ali za napake v njegovi vsebini. Spletne strani, na katere kažejo povezave iz spletnega mesta, niso pod nadzorom podjetja Kele & Kele, d.o.o.

Kele & Kele, d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino spletnega mesta brez predhodnega opozorila, pri čemer ne prevzema nobene odgovornosti za posledice takih sprememb.

Vse avtorske pravice v zvezi z vsebino, grafičnimi elementi in drugimi predstavitvami, objavljenimi v kakršnikoli obliki na spletnem mestu, so pridržane in so last njihovi lastnikov. Vsebine se ne sme  brez pisnega soglasja lastnika prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Imetnik registrirane znamke Mlekarna Krepko je Kele & Kele, d.o.o. in končni uporabnik ne sme uporabljati znamke Mlekarna Krepko brez pisnega soglasja lastnika v katerikoli obliki za katerikoli namen.

Varovanje zasebnosti
Zavezujemo se, da bomo vse pridobljene podatke uporabljali izključno za lastne potrebe in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše osebne podatke potrebujemo iz dveh razlogov - da lahko izvedemo vaše povpraševanje/naročilo in z namenom izboljšanja uporabe spletnega mesta (analize statistik obiska). Vaše osebne podatke hranimo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Na podlagi vaše privolitve bomo vaše podatke uporabljali za potrebe komuniciranja z vami: trženje in seznanjanje z novostmi preko različnih komunikacijskih kanalov.

Copyright © 2010 Kele & Kele, d.o.o. Vse pravice pridržane.
 
PRIJAVA NA NOVICE
Nastavitve piškotkov