home domov kazalo strani pošlji prijatelju natisni

NAVEŽITE STIK


Gospodarsko interesno
združenje (GIZ) EkoKrepko

Laze 22a
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 01 67
T: +386 1 759 01 60
F: +386 1 759 01 65
M: +386 41 622 053

E: info@giz-ekokrepko.si

Domov > Arhiv novic > Videli nas boste > Otroški bazar (6.-9.9.2012)
Otroški bazar (6.-9.9.2012)
V okviru razstavnega prostora Giz EkoKrepko v dvorani A, št. A/13, se bo na letošnjem Otroškem bazarju predstavljala tudi Mlekarna Krepko. Na skupnem prostoru bomo predstavljali vse mlečne izdelke Krepko, s poudarkom na BIO mlečnih izdelkih. Izdelki Krepko so iz nehomogeniziranega mleka, siri pa celo iz visoko kvalitetnega surovega ekološkega mleka s slovenskih pašnikov. Med razstavljenimi izdelki bo tudi nekaj novosti, kot so BIO trdi siri, siri za žar, albuminska skuta, kisla smetana, sladka smetana ipd.

Na Otroškem bazarju bomo predstavljali tudi nov način prodaje, poimenovan »Naročanje iz naslanjača«, prek katerega bomo našim kupcem prvič omogočili dostavo na dom ali v službo.

Poleg mlečnih izdelkov bomo predstavili tudi:
  • BIO testenine, kekse, pecivo itd., blagovne znamke Regina.
  • Testenine so iz pirine, ajdove, polnozrnate in pšenične ekološke moke, brez dodanih jajc.
  • Različna peciva so prav tako iz omenjenih mok, naj dodam le še rženo. Peciva so različnih gramatur in oblik, nekaterim so dodani ovseni kosmiči, rozine, semena….
  • Keksi so iz pirine in pšenične ekološke moke, z marmelado ali medon. Imajo na voljo tudi izdelke brez dodanega sladkorja.
  • BIO tortelini in ravioli so polnjenji z ekološko skuto in špinačo.
  • Vsi izdelki bodo naprodaj z 10% popustom.

Vabljeni na degustacijo naših izdelkov, pa tudi na pokušino toplih jedi, nekaj od katerih bodo nastajale tudi po trenutni inspiraciji.

Otroški bazar bo potekal od 6.do 9. septembra 2012 na Gospodarskem razstavišču. Vstop za obiskovalce je prost. Več na www.otroskibazar.si/ljubljana.
 
PRIJAVA NA NOVICE
Nastavitve piškotkov